Sitter på tåget

Sitter på tåget påväg hem från Skövde, är hur hungrig som helst och vill så gärna se fotbollen:/ Ingen rolig tågresa alls. Sen dör både mobilen och ipoden när som helst:/ Men som tur är så har jag Olof som ger mig live uppdateringar om de händer ngt i matchen;) Eller aah tills mobilen dör:/ Som tur är så är jag hemma om en stund:)


...

Sitter hos mammii o lillasyster och väntar på att ngn av dem ska komma hem.:/ Har så himlans tråkigt!!!!!! aja får väl försöka ta tag i plugget medans jag väntar. Ikv ska Danni klippa min lugg iaf:D:D Sen ska jag försöka få henne till att göra om min blogg(A) vilket kommer bli helt omöjligt om jag känner min lillasyster rätt. Aja, jag får väl ge pluggandet en sista chans nu.

Pusss <3

Kanske inte världens bästa lördag..

Gårdagen började väl inte på bästa sätt och den slutade inte så speciellt bra heller. För det första är det inte jätte roligt o vakna upp och må dålig, då jag egentligen inte drack så speciellt mkt under fredagskvällen, men jag blandade öl och vin, vilket jag har kommit på att jag inte tål. Sen så hände det en del saker under lördags morgonen så mamma följde med mig in till akutmottagningen på Ryhov. Vilket resulterade i att vi fick sitta på Ryhov i princip hela dagen. När jag tillslut fick åka hem så käkade jag lite, vilket var det första jag åt på hela dagen då jag inte haft ngn möjlighet att äta tidigare. Detta gjorde att min mage reagerade, och jag låg hela kvällen med sådana magplågor och jag spydde ett x antal gånger. Kvällen slutade med att jag somnad i soffan, när lillasyster o hennes pojkvän kollade på film. Sen vaknade jag upp ett par gånger under natten och fick rusa in på toaletten.

Idag känns dt lite bättre iaf, mår bara lite illa, men har inte spytt sen inatt. Ska försöka ta en liten morgonpromenad men min lilla älsklingsvovve nu.:)

Hemma spa:D

Det blev visst ingen kvällskurs i juridik ikv, vilket är så typiskt då jag för första gången på flera veckor kände att jag verkligen hade lust att gå på lektionen:/ Men istället så får det bli ett mysigt bubbelbad med en massa tända ljus, med hårinpackning och ansiktsmask. :) Känner att jag verkligen skulle behöva komma ut och gå en promenad lite senare men vet inte riktigt om jag orkar. Annars blir det nog en väldigt lugn kväll:)



Ben&Jerry:)

Nu blir det myspys med världens godaste glass, Ben&Jerry och några avsnitt av världens bästa serie, One tree hill:)

Hemma igen...:/

Snart är det redan en hel vecka sen man kom hem från Egypten. Tiden går så himla fort... Det har iaf varit en helt underbar vecka med underbar mat och ett underbart sällskap. Önskar att mkt hade varit annorlunda, och att veckan inte hade gått så enormt snabbt. Men nu är vi iaf hemma igen och det mesta börjar bli som vanligt. Det har verkligen tagit ett par dagar att komma tillbaka till den vardagliga vardagen igen, men nu börjar man komma in i det. Jag hoppas bara att allt kommer lösa sig till det bästa. :) Ibland känns det bara såå hopplöst, men ibland känns det som om det kommer kunna funka. Vi får väl se, det är bara till att låta tiden utvisa det hela. Har inte fått in några bilder på datorn från resan än, så dessa kommer laddas upp till helgen.:) Pussokram<3

Flygplatsen:)

Sitter nu äntligen på flygplatsen i Stockholm.. Men tyvärr så är det rätt många timmar kvar tills vi ska gå på planet:/ är så himla trött att ögonlocken snart fall ihop:O oh man blir ju inte piggare av att se denna pojken sova, bilden gick inte o ladda upp så den kommer senare(a) nehe om jag skulle försöka ta upp min kära ekonomistyrnings bok, och läsa ett par sidor så att jag kan ta semester från skolan med gott samvete:) bloggar ett sista inlägg innan jag går på planet:)
Puss<3


On my way to the big city, Stockholm:D

Sitter på bussen påväg upp till Stockholm:) om ca 12 timmar så bär det av mot Egypten. Ska bli en helt underbar vecka:)


RSS 2.0