Ta hål i tungan?!

Nu var det väldigt länge sen jag bloggade :/, jag vet.. men det finns en anledning till det. Det har varit en väldigt tuff vecka med mkt blandade känslor. Vill helst kunna radera förra veckan från mitt liv men tyvärr så går det ju inte.. Men man kan ju se det på det sättet att det har fått mig till att må mkt bättre nu. :) Just nu mår jag bättre än på länge och jag känner att det blir lättare och lättare för varje dag att klara mig själv, vilken är ngt som jag är jätte glad över. Trodde aldrig att jag skulle klara av det men det visar sig mer och mer att jag gör det. Jag hoppas bara att jag kan fortsätta att känna såhär. Jag har alltid hatat när folk har sagt "det löser sig." Självklart löser det sig på något sätt men frågan är på vilket?! Man kan inte säga att det löser sig för det är klart att det gör det, men hur? Men för en gångs skull så har det faktiskt löst sig på det bästa sättet vilket är väldigt skönt:) Nu känner jag att jag äntligen kan börja hitta tillbaka till mig själv och kunna känna att jag klarar mig ensam. Det är verkligen en fantastik känsla...

Som sagt det har varit tufft men det är bättre än på länge nu:) Och till alla som känner för att ge upp, gör inte det för det blir bättre, även fast allt kan verka hopplöst. Lollo ringde innan och frågade om hon kunde komma förbi en stund så nu har hon precis gått härifrån..

Idag har jag iallafall varit hos läkaren på morgon, fick gå upp tidigt :(:( Sen har jag träffat farmor en sväng och nu på kvällen fick jag med min pappa upp till A6 för att köpa skor:) Och som vanligt så blev det inte ett par skor utan det blev ett impulsköp, med 4 par skor :):) Så nu klarar jag mig förhoppningsvis under hela vintern:) Jag älskar verkligen när jag är på shoppinghumör:D Finns inget bättre och roligare! I morgon ska jag iallafall ta hål i tungan vilket jag är super nervös över, vet inte om jag vågar:S Sen så ska jag träffa Anjelina :D



Natti, puss <3

Trött /:

Idag har varit en hektisk dag. Först var jag hos läkaren och sedan drog jag till stallet med Anjelina :) Det var verkligen en hel mysig dag ute på landet :) Roigt att träffa Anjelina igen.. I morgon är det dags för förfest och sedan utgång med ett mysigt gäng tjejer :D Blir nog centrum som vanligt... Jag känner att jag har börjat festa väldigt mkt på sistan tiden jämfört med innan (A) hmm... :/ får försöka ta det lugnt i morgon, om det går;) (A)
 


Är jätte taggad på fest och utgång i morgon;)

Paradise och godis

Kom precis hem från lägenhetsvisningen med farmor:) Lägenheten var jätte fin och vi får se hur mycket den går upp i pris, annars verkade hon vara intresserad av den :) Nu sitter jag och väntar på att paradise ska börja:) Finns nog inget bättre program, jag bara älskar att kolla på det. Jag hoppas verkligen att Lin vinner. Hon är lätt skönast och bäst :) Ikväll så blir det nog bara en myskväll m. godis och cola:D


Plugga, finns det ngt tråkigare?!

Kom precis hem. Har varit och ätit på min familjs restaurang med farmor, mumsigt värre :) Nu ska jag försöka plugga lite innan det är dags att åka och kolla på en lägenhet med farmor och farfar:) Som vanligt så är jag inte så speciellt taggad på att plugga, men jag har ju egentligen inget val /:



Ps. Jag vet att jag redan har brytit mitt löfte om att jag ska blogga minst ett inlägg per dag, men jag ska åtgällda detta idag då jag lovar att blogg mist ett par gånger till idag(A)

Jag har världens roligaste hund

Idag har jag mest tagit det lugnt. Drog ner till hemmakväll för att köpa lite godis och cola, sen har jag bara varit hemma. Det blir nog en lugn kväll i dag, hade tänkt att dra till Karlssons för att gå på makeupmodevisningen men jag tror jag skippar det:)

I morse vaknade jag av ett jag fick ett mms av monica som varit hundvakt till Honey under gårdagen. MMS:et innehöll en bild på min sööta hund med en tutte i munnen. :) Jag tror aldrig att jag skrattat så mkt som när jag såg bilden. Och nu släpper hon inte tutten en ända sekund.. Hon går med tutten i munnen hela tiden och så fort man kommer nära så springer hon:P Hon är livrädd för att ja ska ta ifrån henne den:) Och när hon har den i munnen så blir hon jätte trött så hon nästan somnar med tutten i munnen:) Så jäkla sööt. Här kommer några bilder på min älskling med napp i munnen:)


Fira Alex och utgång :)

Äntligen så ligger jag hemma i sängen efter en helt underbar dag med världens bästa folk :) Dagen började med en mysmorgon. Sedan bar det av till stan, hittade present till Alex, body o ansiktskrubb, ansiktsmask och en vin flaska :D Men desvärre så hittade jag inget som jag skulle ha på mig under kvällen :/ Sedan drog jag iaf ner och åt på vår restaurang, fläskfilé som verkligen är det gooaste jag vet :) Kanske inte så intressant men det var iaf gott :D Sedan blev jag hundvakt till världens snällaste hund, förutom min lilla plutt.. va ute och gick en timme, vilket resulterade i att allt blev super jäktigt efter det. Hann knappt hem innan Annie kom.. Så då blev det till att duscha samtidigt som Annie satt på toalocket och försökte att vara social med mig, kanske skulle kommit på att jag skulle duscha lite tidigare?! Men som sagt, alla mina vänner har lärt sig att jag är rätt dålig på att planera saker i tid. Ibland tror jag att jag har hur gott om tid som helst och sen är plötsligt klockan alldeles för mycket. Ska försöka bli bättre på att planera, men dock så är det nog ett hopplöst fall:P(A) Iaf så gjorde vi oss iordning och sen bar det av till Jeansens för en mysigt måltid med Alexandra, Annie och Ivana :D Maten var super god och sällskapet var helt underbart:) Efter maten drog vi hem till mig för att förfesta en liten sväng, sen bar det av till CENTRUM :D Kan nog inte beskriva kvällen mer än galen... :D O nu ligger jag här, helt ensam i en stor säng :( skulle vara mkt mysigare med sällskap (A)


Naae, nu ska jag försöka sova för klockan är alldeles för mycket och i morgon ska jag hämta min vovve, som jag saknar hur mkt som helst:(<3

Pussokram<3


Morgonmys framför tv:n

Idag vaknade jag fakiskt riktigt tidigt, 9.15 ;) Gick upp och la mig i soffan och satte på en mysig barnfilm och här ligger jag nu snart 2 timmar senare:P Ska snart göra mig iordning, innan det bär av till stan för att hitta ngt tills i kväll och ngt till Alex. Sen får jag inte glömma att jag ska göra naglarna med :D Lägger upp bilder på dagens outfit lite senare :)

Spotify m. fallen

Just nu sitter jag och chillar i soffan med spotify :) Jason Derulo, fallen.. älskar denna låten. Man blir så nykär att det pirrar i hela kroppen när man lyssnar och man längtar tillbaka till Spanien i sommras:) I morgon blir det iallafall till att fira min älskade sötnos Alex, med ett gäng härliga tjejer och ett restaurang besök, sedan blir det till att tagga utgång med roligt folk:) Kom precis på att jag inte har en anning om vad jag ska ha på mig i morgon?! hmmm:/ Får nästan ont i magen bara jag tänker på det. Att det kan vara så svårt att bestämma vad man ska ha på sig :/ Det är nog något som alla tjejer vet hur det känns. aja, blir kanske en sväng upp till A6 i morgon och inhandla något nytt :) Just de, nu höll på att glömma att jag ska fixa mina naglar i morgon också :):) wiiiiii :D 
 
Ne om jag skulle ta och bädda upp min goa säng och krypa ner under duntäcket för att fösöka sova ett par timmar innan det blir dags att förbereda sig för en toppen dag/kväll:)


Jag och Alex i Spanien i sommras:) Jag vill vill vill tillbaka :D:D

Äntligen :):)

Idag så kom äntligen min efterlängtade Rosa Svea mössa :):) Beställde den på nätet för ett par dagar sen, då jag slarvat bort min röda svea mössa:/ Denna gågen blev det en bebis rosa mössa :D Den är ur läcker och jag bara älskar den. Det finns verkligen inget roligare än att nät shoppa:) Man slipper gå i affärer och trängas och man kan titta i lugn och ro :) I love it :) Lite senare ikväll måste jag gå in och se om jag hittar en jacka till min vovve, som redan nu skakar så fort vi kommer utanför dörren :( (och det har inte ens hunnit att bli minus grader :S) Hoppas att leveransen av jackan går lika fort som den gjorde på mössan, så att min älskling slipper att frysa:)



Ne, nu är det dags för ett läkarbesök idag igen.. :) Mamma kommer och hämtar mig om en halv timme så att jag slipper gå till läkaren själv(A)

Myskväll med hemmaspa

Kom precis ut ur en varm dusch :) Har både skrubbat hela kroppen och hunnit med att smeta in ansiktet med en hemmagjord ansiktsmask. Det var första gången jag testade att göra min egen ansiktsmask och jag blev faktiskt helnöjd, ansiktet blev jätte lent.:) Desvärre så var lukten kanske inte den bästa:/ Får byta lukt till nästa gång. Jag måste testa den ett par gånger till innan jag lägger ut receptet på ansiktsmasken :):) Jag kan ge en liten ledtråd ansiktsmasken innehåller honung ;) 



Just nu ligger jag i pappas säng och myser med godis och coca cola framför datorn, med Honey brevid mig:) Borde egentligen plugga lite till men vet inte om jag orkar ta fram böckerna:/ Det får nog bli mer plugg imorgon.


Dagens outfit

Precis hem kommen från läkaren, allt gick super bra idag:) Dagens outfit blev enkel. En grå kofta från Gina Tricot, ett par svarta leggins från H&M, ett grått linne från Bik bok, uggs, skinjacka samt en härlig varm vit halsduk :)


  



Blogga eller inte?!

Igår satt jag och funderade på hur det blev med mitt bloggande som jag lovade mig själv för ca: 1år sen :/ hmmm. Bestämde mig för att gå in och kolla och precis som jag trodde så hade jag skrivit ett inlägg... jag får ta och skärpa mig nu. Nu lovar jag att jag ska blogga minst ett inlägg per dag (A) Får se hur det går denna gången.

När jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret så var det bara slask kvar efter snön:( Jag hatar att bo mitt i stan under vintertid, det är bara slask istället för snö:( Vill ha snö :D Jag hoppas verkligen att denna vintern blir likadan som förra vintern, med massor av snö:) Ne nu ska jag inte sitta här o slöa för nu måste jag sätta igång och plugga:/ Ska försöka koncentrera mig på pluggandet en liten stund innan det bär av till läkaren.

Bilden togs förra året:)
Min lilla älskling i snön förra vintern :)


RSS 2.0