Ny vecka..

Ny vecka och en ny kursstart. Denna måndag börjar med en 4 timmars lång lektion i ekonomistyrning, spännande? Nja;)


Egypten på fredag:)

Asså jag kan verkligen inte fatta det, men på fredag drar vi till Egypten.:D Hur sjukt är inte det? En riktig impulsresa blev det. Det ska verkligen bli så himla skönt o komma iväg och bara njuta av solen och värmen med underbart sällskap:) ohh va jag längtar:D:D Såhär lycklig har jag nog inte varit på väldigt länge.:)
Nehe nu är det dags för att gå o lägga sig, upp tidigt till skolan imorgon:)
Gonatt puss<3


TENTA!!!!!!

Då var det dags för min första tenta någonsin, nu får dt antingen bära eller brista.
Puss sålänge<3


Efter 4 timmars plugg

Sitter på tåget påväg hem till Jönköping igen.:) Kände verkligen inte för o sova själv inatt så jag valde att åka hem. Idag har pluggandet gått förvånansvärt bra:) Fattar äntligen lite av dt jag gör, vilket känns skönt då tentan är på fredag:/ Men dt får gå som dt går, kan inte göra så mkt mer. Nehe nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka läsa lite till i boken innan jag är framme:)
Pusssss<3


Pass

Nu har jag precis varit hos polisen med pappa och Olivia och skaffat mig ett nytt pass. Är sjukt sugen på att åka utomlands nu i höst/vinter:) O så kom jag på att mitt pass går ut i April och i vissa länder måste man ha ett pass som är giltligt minst 6 månader. Så dt var bara till o ta ett nytt. Som vanligt så blev bilden sjukt dålig, men vem ska se mitt pass, typ ingen, så jag får väl leva med dt:) Nu ska jag snart sätta mig på tåget tillbaka till Skövde för att plugga hela dagen m. Ellen. Sen tror jag att jag åker hem ikv igen, känner inte för att sova ensam just nu:/


Fotboll o bakismat= livet:D

Efter en helt underbar kväll med underbara människor så blir dt en lugn dag idag. Mat från Seven eleven och derby match mellan United o City, kan inte bli så mkt bättre:)


Redan vaken:)

Dt är nog typ första gången jag är uppe såhär tidigt efter en jobbkväll:) Om ett par timmar blir dt förmodligen stan o sen fotboll:) United-Liverpool.:D oh ikv blir de Feeeeeest!:)


Back in the "big" city;)

Nu är jag äntligen tillbaka i Jönköping:) Sitter o små slöar lite i soffan, men borde egentligen börja göra mig iordning. Ikv blir de jobb i baren på Ztyle. Taggad?! Njaa kanske inte så värst men lite pengar är ju aldrig fel;)
PuSss<3


Godkänd:D

Sitter äntligen på bussen påväg hem till min lilla älsklings vovve:) Har precis gjort klart min första datoruppgift i externredovisning någonsin:) Känns helt underbart att slippa tänka på den mer, dessutom så blev jag godkänd vilket är såå underbart:D Nu blir de hem för att äta mat och sen gå ut med vovven för att sedan dra tillbaka till skolan igen med en lång föreläsning i extern:/ och ikv blir dt kvällskurs i juridik.

Pusspånosen<3


Vem sjutton uppfann externredovisning?:/

Har suttit i flera timmar med världens tråkigaste kurs, externredovisning:/ Ärligt talat så förstår jag inte vrf man måste kunna bokföra skriftligt när man aldrig kommer göra dt ändå:/ Allt kommer bokföras via dator, vrf inte lära sig dt då, ist för att sitta med en tråkig bok o få både skrivkramp o ont i huvudet varje gång. Som tur är så är denna kursen snart över. De gäller bara till o fixa tentan me:P Nehe nu är dt dags att gå tillbaka till böckerna och fortsätta plugga.
Pusspånosen<3


Soova?!:/

Jag fattar inte hur svårt dt kan vara att försöka somna. Har haft problem o somna i ett par dagar nu, börjar verkligen bli trött på att ha de så:/ Dt konstiga är att ja känner mig sjukt trött när ja sitter i soffan men så fort ja lägger mig så blir ja super pigg:O Kanske borde ta o lägga ifrån mig mobilen och iaf försöka?!

Nattttiiiii, pussokram<3


RSS 2.0