Nu va det ett tag sen igen

Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg igen.. Men som vanligt har det varit rätt mkt och jag har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva:) (Eller jag har inte haft lust att skriva då det varit rätt rörigt i mitt huvud.) Men nu känns det bättre igen och då känner jag att det är dags att börja skriva inlägg;) Julen har varit helt kanon, jätte mysigt och skönt att bara umgås med familj, släkt och vänner. Senare ikväll eller imorgon så kommer ett inlägg på vad jag har fått i julklapp:)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Träffade Anjelina på stan en sväng och hittade lite roliga saker:) Sen så har jag faktiskt inte gjort något speciellt.



Detta är lite av det jag köpte:) Jag måste bara säga att jag verkligen älskar New Yorkers Bh, de är skit snygga och hur sköna som helst:)


gomorgon:D

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Anjelina, Anton och Lambi ska hämta mig. Det blir en shoppingdag i Göteborg med en mysig lisebergs julmarknad mot slutet av dagen:) Det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma ifrån Jönköping ett tag, även fast det bara är för en dag:) Förfesten hos mig igår var toppen med mkt trevligt folk. Utgången blev desvärre inte lika lyckad:/ Men här kommer iallafall lite bilder från gårdagen.






Pratstund med pappa

Jag frågade precis min pappa om jag fick ta valpar på min vovve. Pappa undrade varför jag ville göra det och jag sa att jag ville föra vidare Honeys underbara gener. Till svar fick jag, vilka gener? Det ända som din hund har som är positivt att föra vidare är att hon är sööt annars så finns det inget positivt med hennes gener, hon både bits och är envis och gör precis som hon vill. hehhe. visst har jag en snäll pappa?!:P Jag kan väl hålla med om att min lilla tjej har en egen vilja och gör precis vad som hon vill, men det är väl bara gulligt;) Så det blev inget mer med det, får väl vänta tills jag flyttar hemifrån;) Min bebis är iallafall det bästa som finns, och i morgon så ska jag klippa henne;)

Nu ska jag sova och försöka att inte tänka för mkt på allt som snurrar i mitt huvud:) I morgon ska jag iallafall träffa Alex på förmiddagen och Annie ska nana över hos mig:)

Natttiii!<3


Saknar :/

Början på denna veckan har varit riktigt seg och tråkig, då jag legat hemma hela veckan och varit sjuk:( tyvärr så är jag fortfarande inte frisk.. Håller tummarna för att jag ska må bättre i morgon. Under dessa dagar så har jag kommit underfund med att man verkligen saknar att ha någon hos sig när man är sjuk. Jag har alltid varit van vid att ha dig hos mig både när jag varit frisk och sjuk vilket är en stor omständighet just nu. Jag är inte riktigt van vid att få klara mig helt ensam, vilket har känts väldigt jobbigt under dessa dagar. Det har fallit tårar ner för min kind ett par gånger och jag har känt mig som världens ensamaste:/ Jag vet att man blir känslomässig när man är sjuk och inte orkar göra så mkt, men jag vet också att jag saknar att ha dig vid min sida. Det är tufft, men det kommer att bli bättre igen. Det vet jag, för jag känner mig mkt starkare nu än vad jag någonsin gjort tidigare och det är faktiskt skönt att få kunna få gråta ut ibland. Allt kommer att lösa sig, men just nu är det som det är:)

På fredag blir det förhoppningsvis utgång och på lördag drar vi till Göteborg:) Hoppas bara på att jag blir frisk tills dess:)


Det har varit en super mysig vecka...

I tisdags så drog jag ju hem till Anjelina för att ha bakmys.. Vi hade det super trevligt och det blev både lussebullar och pepparkakor. Sen så följde Alex med mig hem för att nana över:)



I onsdags så var jag, Alex, Fidde och Jacob i Ullared:D:D Först tog vi en sväng förbi Halmstad och hälsade på Fiddes farmor och sen drog vi till Ullared. Dagen var hel lyckad och det var super mysigt :) Vi va inte hemma fören vid halv 11:D Köpte dock inte så mkt som jag brukar göra, men det kanske beror på att jag nyss va där:P Sen så fick jag feber under natten så jag låg hemma hela torsdagen och bara tog det lugnt, vilket verkligen behövdes. Sen igår så var det egentligen meningen att jag och Alex skulle mysa framför tv:n och laga mat tillsammans vilket vi nästan gjorde. Vi gick iallafall och handlade mat på ICA och sen gick vi hem och lagade tacos:) Sen så tände vi massa ljus och satte oss i soffan och hade en mysig middag för två;) Sen skulle vi ha tittat på film men planerna ändrades och Alex drog hem till sin pojkvän och hans kompisar och jag följde med Jonna ut (Y) Det var verkligen inte meningen att jag skulle dricka men som vanligt så är det svårt att låta bli när man väl ska ut. Så jag och Jonna drog till Ztyle och förfestade och sen drog vi till centrum och träffade Jonnas "el" kompisar:D Jag hade iallafall en mycket trevlig kväll, och om jag minns rätt så bestämde jag och Jonna oss för att gå ut nästa fredag igen, vilket jag tror kan bli rätt svårt att få med Jonna på efter kvällens slut för hennes del;) haha, ibland så mår man inte så bra:P;)

Julbak:)

Idag blir det julbak med Anjelina och Ellan:) Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Lägger upp lite bilder från julbaket när jag kommer hem:)

Då va det dags för en ny vecka..

Ja då var det måndag igen:) Helgen har varit både rolig och jobbig.. fredagen började med att jag följde med pappa och dem till stan, (jag hittade inget.) Och sen låg jag bara hemma i soffan. Senare under kvällen så kom pappa o dem hem och så hyrde vi film och myste. Efter en stund så blev jag så sällskap sjuk så jag ringde Anjelina så hon kom hit vid 00.00 och nanade hos mig:) När vi hade lagt oss i sängen så ringde Glaad, han var inte så nykter precis så då gick vi ner till Harrys och plockade upp honom. Sen körde vi hem honom till Huskvarna, plockade då samtidigt upp Emil och Martin och körde hem dem. :) Sen på lördagen så drog Anjelina och dansade och jag åkte upp och käkade på MC donalds:D

Senare på eftermiddagen så kom Anjelina tillbaka och jag färgade hennes hår och sen åkte vi hem till henne och hämtade kläder och dricka:) Sen hade vi förfest hos mig, Jacob kom hit en sväng och förfestade med oss:) Sen drog vi till centrum. Kvällen var mycket trevlig med mkt roligt folk, dock så kunde jag ha tagit det lite lugnare med alkoholen(A) Kvällen slutade med att jag somnade vid halv 4 i min mysiga säng.

När jag vaknade upp på söndan så mådde jag inte så jätte bra. Dock så får jag skylla mig själv! Det blev en hel del blandade känslor under lördagskvällen. Vaknade upp och såg att Emil hade ringt. Ringde upp honom och han frågade när han skulle komma hem med Honey. Hans pappa tog då telefonen och bjöd hem mig på fika hos Emils familj.:) Jag åkte dit, vilket var väldigt jobbigt då jag kände mig skit dum.. Men det gick jätte bra, skönt att prata med Emils föräldrar igen:) Sen drog jag hem och då kom Alex hit, så hade vi filmmys och sen så nanade hon hos mig:)

Idag så har jag och Alex varit på stan och jag hittade världens finaste och sötaste BH som jag bara var tvungen att ha:) Den va gränsfall för liten mend köpte den endå(A)

BH:n är köpt på New yorker i Jönköping;)


har så himla tråkigt.....

Nu ligger jag hemma i soffan och mår illa, är trött och är allmänt utråkad :/ Har verkligen inget att göra just nu...

Shoppingmys :)

Dagen började med att pappa väckte mig för att han ville att jag skulle följa med dem på stan:) Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Ikväll har jag fortfarande inga planer:( Blir nog en mysig hemmakväll, vilket är väldigt ovanligt. Jag är ju van vid att det händer saker varje fredag:/ Men det kan nog bli skönt att bara ta det lugnt.:) Lägger upp ett inlägg över vad jag har köpt så fort jag kommer hem. Nu måste jag kila för pappa ringde precis.

Puss:D

stallet...

Idag har jag spenderat den mest tiden ute i stallet med Anjelina.:) Alltid lika roligt att åka ut till stallet med henne:) Vi började iallafall med att borsta hästen och sen så tog vi en sväng, tyvärr så gick det inte att rida då det tyvärr var för mycket snö :( Kanske blir nästa gång. Vi ska iallafall dit nästa torsdag igen:) Hoppas bara att jag hinner att hitta ett par ridskor och ett par ridbyxor tills dess.

Jag bara måste säga att jag älskar Louises hundar. (Louise är hon som har hästarna.) Jag vill bara ta med båda hundarna hem och gosa med dem, men tyvärr är de lite väl stora för våran lilla lägenhet mitt i stan:( Får passa på att mysa när jag är där ute:)




Sen när jag kom hem så kom Emil hit en stund:) Vi satt och snackade lite om allt, vilket både kändes skönt men samtidigt lite jobbigt :/ Efter det åkte han hem och jag blev rätt känslomässig som vanligt, men det känns bättre nu igen. Jag vet att jag behöver detta, vilket jag verkligen kommit underfund med under den senaste veckan. Det kommer nog bli bra tillslut, det tar bara tid, vilket det måste få ta.

I morgon är första fredagen på 6 veckor som jag faktiskt inte ska ut (A) Jag ska nog bara vara hemma och ta det lugnt om ingen annan har några andra planer förutom utgång:P Ne, nu är det läggdags, ska bara skölja munnen och percingen med det bakteriedödande medlet och sedan sätta på radion så att jag kan somna:)


Metalsmak :/

Idag så har jag umgåtts med Alex, jag mötte upp henne på stan och så gick vi in på MC donalds och satte oss där och tjötade lite:) Efter att Alex fått ett samtal från sin pojkvän så hämtade han upp oss och körde hem oss till hans hus i Banarp då vi skulle passa hans lillasyster:) Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte runt och kollade lite på adventssaker, sent som vanligt /:

Nu ligger jag i sängen och har precis kollat på gårdagens och dagens avsnitt av paradise:D Jag verkligen älskar att Julia har kommit tillbaka och att Alexandra åkt ut :D Hoppas bara på att Julia skickar ut Johannes också.

Idag så har jag haft lite problem med min percing. Tungan har svullnat upp och jag har haft svårt för att prata ordentligt. Hoppas verkligen att svullnaden lägger sig tills i morgon. Jag har iallafall fått leva på yougurt, soppa och glass hela dagen idag, vilket jag kommer få fortsätta att leva på i ja typ en vecka till :/ 

 

Då va det gjort...

Igår så åkte jag, pappa, mamma, lillebror o lillasyster ner till tattoo art på ciggaren för att ta hål i min tunga. När jag kom dit så var det lite väntetid och tjejen innan mig skulle också ta hål i tungan. När vi satt där så va jag verkligen hur nervös som helst, jag skakade till och med. När det väl var min tur så visste jag inte om jag ville göra det längre, jag var hur nära som helst att backa ur. Men jag tog tillslut hål i tungan, vilket knappt kändes. Jag var beredd på att det skulle göra skit ont men jag reagerade inte ens när hon tog hålet. Hon blev jätte förvånad över att jag inte reagerade. Efter så kände jag mig lite yr och svimfärdig men det gick över rätt så snabbt. :) Nu är det iallafall soppa och yougurt som gäller i ungefär en veckas tid :/

Efter att jag tagit hål i tungan så följde jag med lillasyster till ED för att kolla på gymnasiet. Hon funderar på att gå Vård och omsorgsprogrammet som jag gjorde.:) Träffade några av mina gamla lärare, vilket var väldigt roligt:) Sen så mötte jag upp Anjelina på ED och så åkte vi upp till A6 en sväng. Sen följde hon med mig hem. Vid 9 tiden så började värken att komma i tungan, så jag bestämmde mig för att gå och lägga mig efter att Anjelina åkt hem.

Idag så är tungan jätte svullen och jag har rätt svårt för att prata. Men jag har inte så speciellt ont i dag:):) Just nu så sitter jag och väntar på att Alex ska bli klar och så ska jag möta upp henne:)

( Skulle tagit en bild på tungan, men tungan är för svullen så det ser inte så bra ut. Bild kommer så fort svullnaden lagt sig )

RSS 2.0